Νίνο για τον θάνατο του πατέρα του: Του υποσχέθηκα, ότι θα είμαι δυνατός

Πηγή Φωτογραφίας: instagram nino xypolitas//Νίνο για τον θάνατο του πατέρα του: Του υποσχέθηκα, ότι θα είμαι δυνατός
Ο Νίνο και η οικογένειά του βίωσαν πριν από δύο μήνες πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Σκεύος Ξυπολιτάς. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλειά του και τα συναισθήματα που νιώθει από την ημέρα που πέθανε. Όπως ανέφερε ο Νίνο την Τρίτη 22 Απριλίου στην εκπομπή «Το Πρωινό», μεταξύ άλλων, του λείπουν οι συζητήσεις που έκανε μαζί του, καθώς είχαν πολύ στενή επαφή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)
Για την απώλεια του πατέρα του, ο Νίνο δήλωσε: «Του υποσχέθηκα, ότι θα είμαι δυνατός. Έχουν περάσει δύο μήνες. Το βίωσα όλο, του υποσχέθηκα και όλοι μας, όμως, ότι θα είμαστε δυνατοί και είναι υποχρέωσή μας. Σε ποιον δεν θα έλειπε; Είναι κάτι ερωτήσεις που δεν χρειάζεται να απαντήσεις… Μου λείπουν οι αναλύσεις που κάναμε. Είχαμε πολύ συχνή επαφή, μιλάγαμε τρεις φορές την ημέρα. Ταλαιπωρήθηκε στα τελευταία του, αλλά θέλω να κρατήσουμε ένα θετικό ότι ήταν πολύ σκληρός. Κρατάμε την υπόσχεσή μας».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)
Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Σκεύου Ξυπολιτά έγινε γνωστή στις 3 Φεβρουαρίου 2025, από τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, όπου κατάγεται η οικογένεια. Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, «η ποδοσφαιρική κοινότητα της Δωδεκανήσου θρηνεί την απώλεια του Σκεύου Ξυπολιτά, πρώην ποδοσφαιριστή του Διαγόρα και προπονητή του Αγίου Γεωργίου και του Αστέρα Μασάρων. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και άφησε σημαντική παρακαταθήκη, καθώς οδήγησε την ομάδα της Μαλώνας σε μεγάλες επιτυχίες, κατακτώντας και το κύπελλο Δωδεκανήσου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας