Lifestyle

Τέλος η εργένικη ζωή για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: Αρραβωνιάζεται μελαχρινή καλλονή

Τέλος η εργένικη ζωή για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: Αρραβωνιάζεται μελαχρινή καλλονή

Πηγή Φωτογραφίας: instagram panagiotis vasilakos//Τέλος η εργένικη ζωή για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: Αρραβωνιάζεται μελαχρινή καλλονή

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι του Bachelor σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα κόμιξ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και τα σχέδια για τον αρραβώνα του με την αγαπημένη του Ντιάνα.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι του Bachelor σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα κόμιξ, ενώ ετοιμάζει το σπίτι στο οποίο θα ζήσουν με την σύντροφό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12)

«Αρραβωνιαζόμαστε και έχουμε κάποια σχέδια να πάμε σε δικό μας σπίτι. Πλέον είμαι 35, τα χρόνια περάσανε και η αλήθεια είναι ότι βλέπω τη ζωή λίγο διαφορετικά.

Είμαστε στη διαδικασία που βλέπουμε πώς θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας. Θα ζήσουμε στο πατρικό μου, εκεί που γεννήθηκα αλλά θέλει ριζική ανακαίνιση», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την δημιουργία οικογένειας ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Είμαστε σε έναν δρόμο που λέμε να κάνουμε κάτι πιο επίσημο. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εγώ θα πρέπει να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ μέσα μου. Τα δικά μου κενά, τις δικές μου ανασφάλειες, να τα έχω καλύψει για να είμαι πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος», ανέφερε στην κάμερα του Alpha ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments