Αθλητισμός

AEK: Οι πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το Φάληρο

AEK: Οι πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το Φάληρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//AEK: Οι πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το Φάληρο

Ανοικτό είναι να υπάρξει αλλαγή και στα δύο άκρα της άμυνας

Η πρώτη παράμετρος έχει να κάνει με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης στόπερ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο είναι ανοικτό θα παίξει στο πλάι του Σίμου Μήτογλου. Αν τελικά δεν επιλεγεί, τότε ο Σιμάνσκι θα παίξει στο κέντρο της άμυνας και ο Γιόνσο κατ’ επέκταση στο έξι.

Ανοικτό είναι να υπάρξει αλλαγή και στα δύο άκρα της άμυνας με τον Ρότα να επιστρέφει στο δεξί άκρο εφόσον είναι 100% έτοιμος, ενώ δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Γκατσίνοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πολύ πιθανό μαζί με τον Γιόνσον να δούμε τον Πινέδα, εκτός αν παραμείνει βασικός ο Πέτρος Μάνταλος όπως και στο Καραϊσκάκης. Αν συμβεί αυτό τότε ο Μεξικανός διεκδικεί θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως έγινε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση σύμφωνα με το sport24.gr

Η χρησιμοποίηση του Λαμέλα είναι μια ακόμη παράμετρος για τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο Αργεντινός μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον φορ αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης όπως και ο Ελίασον.

Δεδομένη είναι η παρουσία του Πιερό στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν υπάρχει Μαρσιάλ λόγω τιμωρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments