ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο γυναικών πρώτη φορά

Πηγή Φωτογραφίας: [377523] Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2024-2025 / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)
Πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι και μαθηματικά από την Κυριακή (27/4) η ΑΕΚ, η οποία μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων κατέκτησε για πρώτη φορά τη Women’s Football League, γράφοντας ιστορία.
Οι Κιτρινόμαυρες του Νίκου Κωτσοβού έβαλαν έτσι, τέλος σε ένα μεγάλο σερί κατακτήσεων του ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας από σήμερα τον τίτλο, μαζί με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό της δημιουργώντας μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Το γκολ ήρθε στο 23ο λεπτό του αγώνα και προήλθε από λάθος της Κανιωτάκη, που έστειλε άθελά της την μπάλα στην εστία της ομάδας της, κάνοντας το 1-0 για την Ένωση.
Στο 56′ μάλιστα, η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από το να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τη Βιολάρη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και να δοκιμάζει το σουτ, το οποίο όπως, απέκρουσε η τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας