Παραπολιτικά

Άδωνις σε Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ: Μην το βάλεις και αύριο στα πόδια στο δικαστήριο–Όπου σε βρίσκω σε ξευτιλίζω

Άδωνις σε Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ: Μην το βάλεις και αύριο στα πόδια στο δικαστήριο–Όπου σε βρίσκω σε ξευτιλίζω

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις σε Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ: Μην το βάλεις και αύριο στα πόδια στο δικαστήριο–Όπου σε βρίσκω σε ξευτιλίζω

Θα τιμήσεις την κρητική καταγωγή σου ή θα σου βάλουμε άλλου είδους ενδυμασία;

«Σε έχω εξευτελίσει σε όλα τα δικαστήρια. Σε έχω κάνει το ρεζίλι των σκυλιών. Έχεις γίνει το ρεζίλι της Κρήτης!», τόνισε πριν από λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη.

Μιλώντας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Υγείας δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές που είχε αφήσει προηγουμένως εναντίον του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «οι άνθρωποι με ανδρεία και εντιμότητα, όταν εξευτελίζονται, μαζεύονται. Είναι αυτό που στη λαϊκή γλώσσα ονομάζεται τσίπα. Πριν από εννιά χρόνια, μπήκατε ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κατηγορήσατε εμένα και τη γυναίκα μου για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ως αποτέλεσμα αυτού, απολύσατε τέσσερις ανθρώπους από το ΚΕΕΛΠΝΟ και μου κάνατε εξεταστική επιτροπή στη Βουλή. Και αφού πιστεύετε ότι κάνατε καλά, την αποζημίωση που θα πάρουν τώρα ο Πουλής και η Θεοφιλάτου να την πληρώσετε από την τσέπη σου.

Έχουμε τον παγκόσμιο εξευτελισμό σας, την πανηγυρική αθώωση του Σταμάτη Πουλή. Έχουμε πάρει την πράξη αναίρεσης. Την έχω δημοσιεύσει στο facebook. Βγήκε και η πράξη αναίρεσης. Απορρίφθηκε η αναίρεσή σου. Έτσι, η αθώωση του Πουλή και της Θεοφιλάτου είναι αμετάκλητη. Επί εννέα χρόνια συκοφαντούσατε, λασπώνατε ανθρώπους, κυνηγήσατε ανθρώπους και η ελληνική δικαιοσύνη σας είπε ότι λέγατε ψέματα!»

«Αύριο είναι το δικαστήριό σας για τη συκοφαντική δυσφήμιση αυτών των ανθρώπων», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Μέχρι σήμερα έχεις πάρει πέντε αναβολές. Αύριο θα τιμήσετε τα παντελόνια σας ή θα κρυφτείς και θα πρέπει να σου βάλουμε άλλου είδους ενδυμασία;»

«Ελπίζω αύριο να τιμήσεις την κριτική καταγωγή σου και αύριο να παρουσιαστείς στη δικαιοσύνη. Μη ζητήσετε αύριο αναβολή. Ή θα πάτε στη Βουλή να υποστείτε τις συνέπειες της συκοφαντίας σας ή για άλλη μια φορά θα δείξετε ότι είτε ένας ψευτόμαγκας που έρχεστε με ύφος κατηγορείτε ανθρώπους και όταν η ελληνική δικαιοσύνη σας ρίχνει μια χλαπάτσα, πάτε και κρύβεστε πίσω από κάποια ασθένεια του δικηγόρου σας. Ελπίζω αύριο να τιμήσεις την κρητική καταγωγή σου και λεβέντικα να δικαστείς στο δικαστήριο», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Στο σημείο αυτό, ο Ά. Γεωργργιάδης απευθύνθηκε στον προεδρύοντα: «Να καταγραφεί στα πρακτικά κύριε Πρόεδρε ότι λέω παπαριές, όπως είπε ο κ. Πολάκης. Αν έχετε την ανδρεία, να πάτε αύριο στο δικαστήριο και να πείτε την λέξη αυτή στο δικαστήριο, στους δικαστές. Αυτά θα τα πείτε αύριο στο δικαστήριο. Ελπίζω να μη ζητήσετε και έκτη αναβολή. Να φερθείτε αντρίκια, λεβέντικα, καθαρά».

Αναφερόμενος, ακόμη, στο ζήτημα της ζάχαρης και τον κ. Καραθανάση, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Όταν έγινα υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συνάντησα έναν Ολλανδό συνομιλητή του ΣΥΡΙΖΑ. Τον συνάντησα δυο φορές. Στη δεύτερη συνάντηση, κατάλαβα ότι δεν είχε δεύτερο μαντήλι να κλάψει,. Σήμερα, βρίσκεται φυλακισμένος στην Ολλανδία. Λέγεται Λούκας Φέκερ. Συνελήφθη για φόνο. Αυτόν μας σύστησες ο Πολάκης. Ως αποτέλεσμα αυτού, απευθυνθήκαμε στον κύριο Καραθανάση. Παρά τα  όσα έχουν καταγγελθεί, δεν αποδείχτηκε τίποτα σε βάρος του κ. Καραθανάση.

Σε έχω εξευτελίσει σε όλα τα δικαστήρια. Σε έχω κάνει το ρεζίλι των σκυλιών. Έχεις γίνει το ρεζίλι της Κρήτης.  Όπου σε πετυχαίνω σε ξευτιλίζω. Πρόσεξε να μη το βάλεις και αύριο στα πόδια. Να πας αντρίκια στο δικαστήριο. Να καθίσεις αντρίκια στο εδώλιο!», ολοκλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Δικαιοσύνη δέχθηκε ως αληθή όλα όσα ο Πολάκης κατήγγειλε ως ψευδή για το ΚΕΕΛΠΝΟ

«Χθες λάβαμε το Πιστοποιητικό Αμετακλήτου της Αθωωτικής αποφάσεως του Δικαστηρίου, καθώς και την απόρριψη της Αναιρέσεως του Πολάκη από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.Δηλαδή, η υπόθεση αυτή Δικαστικά έκλεισε οριστικά και για πάντα! Αθώο το ζεύγος Πουλή – Θεοφιλάτου στο ΚΕΕΛΠΝΟ!», τονίζει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην οριστική αθώωση των δύο υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ τους είχε εκβιάσει για να δηλώσουν ψευδώς εναντίον του υπουργού Υγείας.

Σε μια μακροσκελή και αναλυτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίζει, ανάμεσα στα άλλα, ότι με βάση το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης, οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του Υπουργείου Υγείας, των Νοσοκομείων και της εσωτερικής υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ορθές. Επίσης, οι αποφάσεις που προέβλεπαν ότι οι εργαζόμενοι θα αμείβονται μέσω χορηγικών προγραμμάτων ήταν αληθείς. Οι εργαζόμενοι παρείχαν πραγματική εργασία για τις ανάγκες του Υπουργείου Υγείας, των Νοσοκομείων και του ΚΕΕΛΠΝΟ, χωρίς να αποδειχθεί ζημία για την περιουσία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments