Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν πέντε μαρτυρικά χρόνια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν πέντε μαρτυρικά χρόνια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν πέντε μαρτυρικά χρόνια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τα αδιάκριτα σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν σχετικά με την μητρότητα

Για τις πιέσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν και τα άδιακριτα σχόλια σχετικά με την μητρότητα, μίλησε στο podcast της Χριστίνας Μπόμπα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Με ενοχλούσε πολύ που με ρωτούσαν πότε θα γίνω μάνα. Μου έλεγαν ότι έχω φτάσει 30 χρονών, 35… Ήταν πέντε χρόνια μαρτυρικά, έκλαιγα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ένιωθα ότι πέθαινα, ότι πνιγόμουν. Δεν ήθελα ούτε να μιλήσω με κάποια φίλη μου, ούτε με τους δικούς μου ανθρώπους, με κανέναν. Ήθελα απλά να είμαι ξαπλωμένη, να κοιτάω το ταβάνι και να είναι όλα γύρω μου σκοτάδι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πότε «αποχαιρετά» την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για να γεννήσει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 25/5 πότε θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

valavani.jpg

Σύμφωνα με την ίδια, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο που θα βρίσκεται στην εκπομπή πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της. «Πλησιάζει το τέλος; Το επόμενο Σαββατοκύριακο μας χαιρετάς;» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

«Πλησιάζει το τέλος. Σας αποχαιρετώ αλλά θα σας βλέπω» αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη, βρίσκεται πλέον στις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, επομένως θα αποχαιρετήσει την ομάδα και το τηλεοπτικό κοινό το επόμενο σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περιμένει αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments