Τα σενάρια για τους τρεις Τούρκους που πυροβόλησαν κατά πρακτόρων της ΕΥΠ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Τα σενάρια για τους τρεις Τούρκους που πυροβόλησαν κατά πρακτόρων της ΕΥΠ
Να καταλαγιάσει ο θόρυβος και στη συνέχεια να επιχειρήσουν έξοδο από τη χώρα μέσω της βαλκανικής οδού. Αυτό εκτιμούν οι ελληνικές διωκτικές αρχές για τους τρεις σκληρούς Τούρκους ποινικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό πυροβολισμών στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους έχουν δοθεί σε αστυνομικούς και συνοριοφύλακες που υπηρετούν στα σημεία εξόδου προς Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς προς τα εκεί εκτιμάται ότι θα επιχειρήσουν διαφυγή.
Για την ώρα, δεδομένου ότι τους έχουν χαθεί για πάνω από 48 ώρες, υπάρχει η αίσθηση πως βρίσκονται κρυμμένοι σε κάποιο «ασφαλές σπίτι» είτε στη Μακεδονία είτε στη Θράκη. Μάλιστα, ακόμη και το χαρακτηριστικό ασημί τζιπ που χρησιμοποιούσαν έχει και αυτό εξαφανιστεί από προσώπου γης.
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας