Κωστούλας: Ανατριχίλα! Το «γράμμα» του στον κόσμο του Ολυμπιακού [pic]
![Κωστούλας: Ανατριχίλα! Το «γράμμα» του στον κόσμο του Ολυμπιακού [pic]](https://cdn.pagenews.gr/wp-content/uploads/2025/06/kostoulas-2-768x512.jpg)
Πηγή Φωτογραφίας: [377691] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 48ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι εδώ και λίγες ώρες ποδοσφαιριστής της Μπράιτον.
Η ομάδα της Premier League τον ανακοίνωσε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον αποχαιρέτησε και ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε μέσω των social media «γράμμα» στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.
Εκεί τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός δεν τον έκανε μόνο καλύτερο παίκτη αλλά άνθρωπο και επισημαίνει ότι αυτό δεν είναι «αντίο» αλλά «ένα θα ξανασυναντηθούμε».
Το «γράμμα» του Μπάμπη Κωστούλα
Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού
Θέλω να σας γράψω με όλη μου την καρδιά γιατί αυτή η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μόλις μια σεζόν μετά το ξεκίνημά μου στο επαγγελματικό ταξίδι, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον σύλλογο που αγάπησα μεγαλώνοντας.
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα. Ήταν το παιδικό μου όνειρο. Από τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο, ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα, να τιμήσω το έμβλημα, να κάνω την οικογένεια μου περήφανη. Και αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Είχα την τιμή να ζήσω στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Η κατάκτηση του UEFA Youth League, το να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει, τα γκολ σε μεγάλα ντέρμπι, η αίσθηση του Καραϊσκάκη, ο παλμός του κόσμου. Όλα αυτά με έκαναν καλύτερο ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως καλύτερο άνθρωπο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του, καθώς και όλους τους προπονητές και τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, από την ακαδημία και την πρώτη ομάδα.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κόουτς Μεντιλίμπαρ για την καθοδήγηση και τις πολύτιμες εμπειρίες που μου προσέφερε στο ανώτατο επίπεδο.
Ξέρω ότι είμαι ακόμα στην αρχή. Έχω πολλά να μάθω, πολλά να ζήσω. Αλλά ότι κι αν μου επιφυλάσσει το μέλλον, ένα πράγμα είναι σίγουρο.
Ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα συνεχίσω να σας στηρίζω ως πιστός υποστηρικτής της ομάδας, με την ίδια αγάπη και περηφάνεια που ένιωθα όταν φορούσα τη φανέλα.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.
Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση.
Χαράλαμπος Κωστούλας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charalampos Kostoulas (@c.kostoulas)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας