Αθλητισμός

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους
Διαβάστε πως διαμορφώνονται τα γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ και ποιοι ενδέχεται να βρεθούν στον δρόμο της ελληνικής ομάδας στην κλήρωση της Πέμπτης (24/8) στις 19.00.

nn tn nn nnnnn nn nn ntt

ntΟ Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένει να μάθει τι θα βγάλει η κληρωτίδα την Πέμπτη.

ntΟι Ερυθρόλευκοι θα τοποθετηθούν στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγουν σημαντικά μεγέθη, όπως οι Λίβερπουλ, Ρόμα, Νάπολι και Τότεναμ. Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει η Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει οριστικοποιήσει την πρόκρισή της, καθώς παίζει αύριο με τη Χόφενχαϊμ (έχει νικήσει 2-1 στη Γερμανία). Εάν οι Άγγλοι αποκλειστούν, στο γκρουπ του Ολυμπιακού θα ανεβεί η Σέλτικ και θα γίνει ακόμα μια από τις ομάδες που αποφεύγουν.

ntΚατά τα άλλα, οι αντίπαλοι που θέλουν… όλοι από το 1ο γκρουπ είναι η Σπαρτάκ Μόσχας και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο 2ο σχεδόν όλες οι ομάδες είναι μεγαθήρια, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πιο βατές θεωρούνται η Πόρτο και η Σεβίλλη.

ntΑναλυτικά, τα γκρουπ δυναμικότητας:

ntΠρώτο γκρουπntΡεάλ ΜαδρίτηςntΜπάγερν ΜονάχουntΤσέλσιntΓιουβέντουςntΜπενφίκαntΜονακόntΣπάρτακ ΜόσχαςntΣαχτάρ Ντόνετσκ

nntnttnttt

ntnn

ntΔεύτερο γκρουπntΜπαρτσελόναntΑτλέτικο ΜαδρίτηςntΠαρί Σεντ ΖερμένntΝτόρτμουντntΣεβίλληntΜάντσεστερ ΣίτιntΠόρτοntΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ntΤρίτο γκρουπntΝάπολιntΤότεναμntΒασιλείαntΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣntΑντερλεχτntΛίβερπουλ*ntΡόμαntΜπεσίκτας

ntΤέταρτο γκρουπntΣέλτικntΤΣΣΚΑ Μόσχας (ή Γιουνγκ Μπόις)ntΚοπεγχάγη (ή Καραμπάκ)ntΣπόρτινγκ Λισαβώνας (ή Στεάουα Βουκουρεστίου)ntΑΠΟΕΛ (ή Σλάβια Πράγας)ntΦέγενορντntΜάριμπορntΛειψία

nt*Εάν προκριθεί η Λίβερπουλ δεν αλλάζει το παραμικρό. Εάν προκριθεί η Χόφενχαϊμ τότε η Σέλτικ θ’ ανέβει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και ο γερμανικός σύλλογος θα είναι στο τέταρτο γκρουπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments