Πώς να κάνω μελομακάρονα
Συνταγή για μελομακάρονα: Εύκολα, σωστά σιροπιασμένα και αφράτα.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση. Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, “Παπαδάκης” στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004.
Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα. Όντας στην Αθήνα, ξεκινάει ενεργά και η καριέρα της στην τηλεόραση, σαν παρουσιάστρια στη μαγειρική ζώνη εκπομπών, που μέχρι τότε είχε αποσπασματικό χαρακτήρα. Την ίδια περίοδο αναπτύσσει την ιστοσελίδα της https://www.argiro.gr. Το 2012-2013 διδάσκει μαγειρική στην Le Monde.
Συνταγή για μελομακάρονα: Εύκολα, σωστά σιροπιασμένα και αφράτα.
Συνταγή για κουραμπιέδες: Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κουραμπιέδες βουτύρου που λιώνουν στο στόμα.
Ιωάννα Μαλέσκου σχέση: Έδωσε μια πολύ διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.
The 2night Show Αρναούτογλου: Έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους.
Χοιρινό στη γάστρα: Η πιο νόστιμη συνταγή για χοιρινό στη γάστρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
COSMOTE HISTORY HD: Η πρώτη δραματοποιημένη σειρά (docudrama) παραγωγής «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του» κάνει πρεμιέρα
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η ανάρτηση της γνωστής σεφ για τον Γιώργο Λιάγκα.
Φανουρόπιτα: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρουσιάζει την τέλεια συνταγή για μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη φανουρόπιτα.