Γιώργος Χελάκης

Γιώργος Χελάκης
Ο Γιώργος Χελάκης είναι Έλληνας δημοσιογράφος και ένας από τους εμπνευστές του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γιώργος Χελάκης είναι Έλληνας αθλητικογράφος, γνωστός κυρίως για τις παθιασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων. Στον ιστότοπο youtube υπάρχουν πολλά βίντεο που τον δείχνουν… εν ώρα δράσης.  Γεννημένος στο χωριό Σελιάνα της Αιγείρας στην Αιγιαλεία στις 11 Ιουλίου 1964, υπήρξε από τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και εκτόξευσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για κάποιο διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του 2000 υπήρξε επίσης βασικός χρηματοδότης και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αιγιαλείας, του Παναιγιάλειου. Πέραν της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, ο Γιώργος Χελάκης είναι γνωστός και για την πολιτική δραστηριότητά του. Ξεκίνησε ως μέλος του ΚΚΕ, αλλά μετά τη διάσπαση του 1991 εντάχθηκε στο Συνασπισμό, στην Κεντρική Επιτροπή του οποίου εξελέγη το 2004.

Ως στέλεχος του Συνασπισμού ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2004 και 2007 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας λαμβάνοντας το υψηλό (για το κόμμα του) ποσοστό 12%.

Σήμερα ο Γιώργος Χελάκης εργάζεται:

  • Στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» με καθημερινή εκπομπή
  • Στην τηλεόραση του Mega
  • Αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα www.to10.gr

Γιώργος Χελάκης σχετικές ειδήσεις:

  • Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ως κοινωνικό παραισθησιογόνο…

    Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ως κοινωνικό παραισθησιογόνο…

    Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ήταν ένα γερό αναλγητικό. Ένα παραισθησιογόνο. Μας το σέρβιραν από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες και ήταν σαν να μας έριξαν μια κουρτίνα που τα σκέπασε όλα.

    Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ως κοινωνικό παραισθησιογόνο…
  • «Το κεφάλαιον περιβάλλει με στοργήν τον εργαζόμενον»…

    «Το κεφάλαιον περιβάλλει με στοργήν τον εργαζόμενον»…

    «Επιστρέφουμε στις αγορές» κραυγάζουν οι κυβερνητικοί και μας καλούν να το πανηγυρίσουμε. Να πανηγυρίσουμε δηλαδή επειδή είναι πιθανό να δανειζόμαστε με επιτόκιο πάνω από 4% ενώ τώρα δανειζόμαστε από τους εταίρους-δανειστές με πάνω από 1%. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

    «Το κεφάλαιον περιβάλλει με στοργήν τον εργαζόμενον»…
  • Η απάντηση του Σφαιρόπουλου

    Η απάντηση του Σφαιρόπουλου

    Μια ομάδα που δεν είχε κάνει ούτε μία προπόνηση με όλους τους παίκτες της διαθέσιμους και με τον καλύτερο παίκτης της απόντα λόγω τραυματισμού και τον Τιλί εκτός μάχης, κάνει το τέλειο ξεκίνημα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

    Η απάντηση του Σφαιρόπουλου
  • Δίνεις τρία ευρώ και τους τρολλάρεις…

    Δίνεις τρία ευρώ και τους τρολλάρεις…

    Παρακαλείται όποιος γνωρίζει υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να ενημερώσει αρμοδίως. Τους εννέα υποψήφιους τους ξέρουμε γενικά. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

    Δίνεις τρία ευρώ και τους τρολλάρεις…
  • Είναι υπέροχα το καλοκαίρι στην Μόσχα…

    Είναι υπέροχα το καλοκαίρι στην Μόσχα…

    Είμαστε αουτσάιντερ αλλά όχι καταδικασμένοι. Για να μας φέρουν βόλτα θα πρέπει να ιδρώσουν και να αγχωθούν. Πάνω στο άγχος μπορεί να τους το «κολλήσει» ο Μήτρογλου και το καλοκαίρι να βρεθούμε στην Μόσχα. Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για τα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος που έρχονται.

    Είναι υπέροχα το καλοκαίρι στην Μόσχα…
  • Νίκησε αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…

    Νίκησε αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…

    Νίκη με ανατροπή είναι ασυνήθιστη κατάσταση για την Εθνική μας ομάδα. Νίκη που σκόρπισε ανακούφιση και όχι πανηγύρια όπως τόνισαν και οι πρωταγωνιστές της.

    Νίκησε αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…
  • Αλέξης Τσίπρας: Ο νέος κόσμος του πρωθυπουργού με φόντο το Ελληνικό

    Αλέξης Τσίπρας: Ο νέος κόσμος του πρωθυπουργού με φόντο το Ελληνικό

    Είχε δίκιο ο Αλέξης Τσίπρας: Στο Ελληνικό συγκρούστηκαν δυο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον κι αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα.

    Αλέξης Τσίπρας: Ο νέος κόσμος του πρωθυπουργού με φόντο το Ελληνικό
  • Η δική του φύση είναι ανώτερη…

    Η δική του φύση είναι ανώτερη…

    Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για τη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για τις ανισότητες και απορεί με αυτούς που του γράφουν τους λόγους.

    Η δική του φύση είναι ανώτερη…
ΣΕΛΙΔΑ 16 ΑΠΟ 20