Γκιγιέρμε

Γκιγιέρμε
Ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες, περισσότερο γνωστός ως Γκιλιέρμε είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.

Είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέσα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς .Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντιένζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018.

Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα “ερυθρόλευκα” τον έβαλαν στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του πωλήθηκε στην Αλ Σαντ του Κατάρ.

Γκιγιέρμε σχετικές ειδήσεις:

  • Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube

    Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube

    Ολυμπιακός - Γουλβς LIVE: Από την live streaming υπηρεσία της Cosmote TV στο Youtube μπορείτε να δείτε την αποψινή "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League.

    Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube
  • Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους “Λύκους”

    Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους “Λύκους”

    Ολυμπιακός - Γουλβς: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα της ομάδας του ενόψει της πρώτης κρίσιμης αναμέτρησης των "Ερυθρόλευκων" ενάντια στον αγγλικό σύλλογο για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

    Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους “Λύκους”
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2

    Η "μπίλια" έκατσε στον ΠΑΟΚ σε ένα παρανοϊκό ντέρμπι

    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απίστευτο ντέρμπι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό να προηγείται 0-2 στο 9', τον ΠΑΟΚ να έχει ισοφαρίσει σε 2-2 μέχρι το 12' και τελικά να παίρνει και τη νίκη με 3-2 με πέναλτι του Πέλκα, χωρίς ουσιαστικά να έχει δημιουργήσει καμία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι - Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο "Στάδιο Καραϊσκάκη".

    ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2
  • Άρσεναλ – Ολυμπιακός: 1-2 (παρ.)

    Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

    Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Απίστευτη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στην παράταση με γκολ του Ελ Αραμπί - Θρυλική πρόκριση σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Άρσεναλ – Ολυμπιακός: 1-2 (παρ.)
  • ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή μάχη της Τούμπας

    Με συνταγή Άρσεναλ στη Τούμπα ο Ολυμπιακός

    ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα βρίσκονται οι "Ερυθρόλευκοι" στη Θεσσαλονίκη, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει την ομάδα διατηρώντας το ίδιο πλάνο με αυτό που χρησιμοποίησε κόντρα στην Άρσεναλ.

    ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή μάχη της Τούμπας
  • Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Αφρικανός

    Στα "ραντάρ" της Άρσεναλ ο Καμαρά

    Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι δύο αναμετρήσεις των "Ερυθρόλευκων" με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Λονδρέζους να τσεκάρουν τις ικανότητες του Αφρικανού μέσου των Πειραιωτών.

    Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Αφρικανός
  • Ολυμπιακός Άρσεναλ: Με τον κόσμο πλάι του για το πρώτο βήμα

    Ολυμπιακός: Με τον κόσμο πλάι του για το πρώτο βήμα

    Ολυμπιακός Άρσεναλ: Οι "Ερυθρόλευκοι" παρουσιάζονται πανέτοιμοι για την αποψινή συνάντηση με τους "Κανονιέρηδες", με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πως το γεμάτο "Καραΐσκάκη" θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα του για τη νίκη.

    Ολυμπιακός Άρσεναλ: Με τον κόσμο πλάι του για το πρώτο βήμα
ΣΕΛΙΔΑ 5 ΑΠΟ 13