Αυτή ήταν η αγαπημένη εφαρμογή των Ελλήνων στην καραντίνα
Εφαρμογή καραντίνα: Αυξημένο έως και επτά φορές είναι το ενδιαφέρον των χρηστών για διάφορες εφαρμογές βίντεο συνομιλιών στην καραντίνα.
Συνορεύει με τη Ρωσία στα ανατολικά και βορειοανατολικά, τη Λευκορωσία στα βορειοδυτικά, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία στα δυτικά, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία στα νοτιοδυτικά, ενώ βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα και την Αζοφική Θάλασσα στα νότια και νοτιοανατολικά αντίστοιχα. Η έκταση της χώρας είναι 603.500 τ.χλμ., καθιστώντας την έτσι την δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Ευρώπης, μετά την Ρωσία. Πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι το Κίεβο. Η επίσημη γλώσσα είναι τα ουκρανικά και το νόμισμα της χώρας είναι η γρίβνα.
Τον 9ο αιώνα, στα σημερινά εδάφη της Ουκρανίας, ιδρύθηκε από τους Βαράγγους που έμειναν γνωστοί ως Ρως του Κιέβου το κράτος των Ρως ή Κιεβινή Ρωσία. Ήταν το πρώτο ανατολικό σλαβικό κράτος και αναδείχθηκε σε ισχυρό έθνος κατά τον Μεσαίωνα, μέχρι να διαλυθεί το 12ο αιώνα. Έως τα μέσα του 14ου αιώνα τα σημερινά εδάφη της Ουκρανίας βρίσκονταν υπό την κυριαρχία τριών εξωτερικών δυνάμεων: της Χρυσής Ορδής, του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας και του βασιλείου της Πολωνίας.
Μετά τον Μεγάλο Βόρειο Πόλεμο (1700-1721) τα εδάφη διαμελίστηκαν μεταξύ των γειτονικών δυνάμεων και, από το 19ο αιώνα και μετά, το μεγαλύτερο μέρος τους ενσωματώθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία, με το υπόλοιπο να περιέρχεται υπό τον έλεγχο της Αυστροουγγαρίας. Μετά από μια χαοτική περίοδο αδιάκοπου πολέμου και αρκετές προσπάθειες για ανεξαρτησία (1917-1921) μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ρωσικό Εμφύλιο Πόλεμο, η Ουκρανία προέκυψε στις 30 Δεκεμβρίου 1922 ως μία από τις ιδρυτικές δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης. Η ουκρανική επικράτεια της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας διευρύνθηκε προς τα δυτικά λίγο πριν και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και νότια το 1954 με τη μεταφορά της Κριμαίας στην επικράτεια της Ουκρανίας. Το 1945 η Ουκρανική Δημοκρατία έγινε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Η Ουκρανία έγινε ανεξάρτητη και πάλι μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Τότε άρχισε μια περίοδος μετάβασης στην οικονομία της αγοράς κατά την οποία η Ουκρανία βίωσε οκταετή ύφεση. Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000 η οικονομία σημείωσε πρόοδο, με κύριο δείκτη την αύξηση του ΑΕΠ. Με την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 όμως, η Ουκρανία υπέστη πλήγμα και η οικονομία της βυθίστηκε. Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 20% από την άνοιξη του 2008 έως την άνοιξη του 2009, και μόνο στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε.
Εφαρμογή καραντίνα: Αυξημένο έως και επτά φορές είναι το ενδιαφέρον των χρηστών για διάφορες εφαρμογές βίντεο συνομιλιών στην καραντίνα.
Ήταν 26 Απριλίου του 1986 όταν καταγράφηκε το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, στο εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ.
Ντόναλντ Τραμπ - Βλάντιμιρ Πούτιν: Η ανακοίνωση αφορά τα 75 χρόνια από τη συνάντηση των Συμμάχων στον ποταμό Έλβα.
Φωτιά Τσέρνμπιλ: Οι φωτιές που έπληξαν δάση της Ουκρανίας που βρίσκονται κοντά στο ανενεργό πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ δεν είναι ικανές να πλήξουν την ανθρώπινη υγεία υποστηρίζει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας.
Όμιλος Γερμανός: Ο ιδρυτής της κ. Πάνος Γερμανός διακρίνεται για τη διορατικότητα και την ικανότητά του να διαβλέπει επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Πάσχα 2020: Με ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασαν ανά τον κόσμο οι πιστοί λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού ιού.
Βαρθολομαίος: Απευθυνόμενος προς το πλήρωμα της Εκκλησίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αναφέρθηκε στον σημερινό κόσμο και τα ιδιαίτερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει.
Μπαλέτα Μπολσόι κορωνοϊός: Τριάντα τέσσερα άτομα απ’ όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση με τίτλο «Είμαστε Μαζί» βρέθηκαν θετικά στον COVID – 19.
Τσερνόμπιλ Ουκρανία φωτιά: Μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά από τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Ουκρανία.