Πέδρο Μαρτίνς

Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Ρουί ντα Μότα Βιέιρα Μαρτίνς είναι πρώην επαγγελματίας και διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής το πέρασε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πραγματοποιώντας περίπου 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει και συμμετοχές, κοντά στις 130, στη Σεγούντα Λίγα. Μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε είναι η ΣΝ Φεϊρένσε, η Βιτόρια Γκιμαράες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μποαβίστα. Ως ποδοσφαιριστής η μεγαλύτερή του επιτυχία πρέπει να θεωρείται η κατάκτηση του Πορτογαλικού Σούπερ Καπ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 1995. Επίσης, έχει αγωνιστεί και μία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2006, και πρώτος του σύλλογος ήταν ΚΦ Ουνιάο ντε Λάμας. Άλλες ομάδες που έχει προπονήσει είναι η ΚΣ Μαρίτιμο,[4] η Ρίο Άβε ΦΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες.Μεγαλύτερες του επιτυχίες ως προπονητής είναι η παρουσία του στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε το 2014 και στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας, το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει κανένα.

  • Η πορεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός προπονητής που παρέμεινε αήττητος στα πέντε πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.
  • Στις 7 Μάιου 2020 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.
  • Με την ομάδα του Πειραιά έχει σημειώσει μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες ανεβάζοντας κατακόρυφα της μετοχές του.

Πέδρο Μαρτίνς σχετικές ειδήσεις:

  • Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: “Αγώνα δρόμου” να προλάβει τον Πανιώνιο

    Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Αγώνα δρόμου" να προλάβει τον Πανιώνιο

    Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: Ο Έλληνας επιθετικός ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις των "Ερυθρόλευκων" σημαδεύοντας την επιστροφή στη δράση στον παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

    Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: “Αγώνα δρόμου” να προλάβει τον Πανιώνιο
  • Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Πάνοπλοι στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”

    Τα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει Ατρόμητου

    Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή συνάντηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας ουσιαστικά κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

    Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Πάνοπλοι στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”
  • Ολυμπιακός Ατρόμητος: Με την πετυχημένη συνταγή στο Περιστέρι ο Μαρτίνς

    Με την πετυχημένη συνταγή στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

    Ολυμπιακός Ατρόμητος: Ο Πορτογάλος προπονητής ρίχνει στη μάχη με τον Ατρόμητο τη γνωστή τριάδα στην επίθεση, η οποία από το ξεκίνημα της σεζόν έχει αποδειχθεί ως η η πιο παραγωγική μηχανή γκολ.

    Ολυμπιακός Ατρόμητος: Με την πετυχημένη συνταγή στο Περιστέρι ο Μαρτίνς
  • Ολυμπιακός Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μπρούνο στο Περιστέρι

    Εκτός μάχης Λάζαρος και Μπρούνο με Ατρόμητο

    Ολυμπιακός Ατρόμητο: Οι "Ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τη προετοιμασία τους για τον σημαντικό κυριακάτικο αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μπρούνο Γκασπάρ.

    Ολυμπιακός Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μπρούνο στο Περιστέρι
  • Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανοίγει και άλλο το ροτέισον ο Πορτογάλος

    Πέδρο Μαρτίνς: Ανοίγει και άλλο το ροτέισον ενόψει Ατρόμητου

    Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να προβεί σε αλλαγές δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες στα βασικά του πρόσωπα, οι οποίοι έχουν επωμιστεί το βάρος του μεγαλύτερου μέρους της σεζόν.

    Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανοίγει και άλλο το ροτέισον ο Πορτογάλος
  • Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες

    Στέλιος Βενετίδης: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

    Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Ο άλλοτε αμυντικός των "Ερυθρόλευκων" φιγουράρει πρώτος στη λίστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ακαδημιών των "Ερυθρόλευκων".

    Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες
  • Λαμία – Ολυμπιακός 0-0

    Λαμία - Ολυμπιακός 0-0: Στον Πειραιά η πρόκριση [vid]

    Λαμία - Ολυμπιακός: Με πολλούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν ευκαιρία από τον Μαρτίνς και τους Καφού, Μορ να κάνουν ντεμπούτο, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία.

    Λαμία – Ολυμπιακός 0-0
  • Εμρέ Μορ: Έβγαλε μάτια στου Ρέντη

    Εμρέ Μορ: Έβγαλε μάτια στου Ρέντη

    Εμρέ Μορ: Ο νεαρός Τούρκος έδειξε από την πρώτη του προπόνηση πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά

    Εμρέ Μορ: Έβγαλε μάτια στου Ρέντη
ΣΕΛΙΔΑ 52 ΑΠΟ 106