Πέδρο Μαρτίνς

Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Ρουί ντα Μότα Βιέιρα Μαρτίνς είναι πρώην επαγγελματίας και διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής το πέρασε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πραγματοποιώντας περίπου 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει και συμμετοχές, κοντά στις 130, στη Σεγούντα Λίγα. Μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε είναι η ΣΝ Φεϊρένσε, η Βιτόρια Γκιμαράες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μποαβίστα. Ως ποδοσφαιριστής η μεγαλύτερή του επιτυχία πρέπει να θεωρείται η κατάκτηση του Πορτογαλικού Σούπερ Καπ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 1995. Επίσης, έχει αγωνιστεί και μία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2006, και πρώτος του σύλλογος ήταν ΚΦ Ουνιάο ντε Λάμας. Άλλες ομάδες που έχει προπονήσει είναι η ΚΣ Μαρίτιμο,[4] η Ρίο Άβε ΦΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες.Μεγαλύτερες του επιτυχίες ως προπονητής είναι η παρουσία του στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε το 2014 και στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας, το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει κανένα.

  • Η πορεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός προπονητής που παρέμεινε αήττητος στα πέντε πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.
  • Στις 7 Μάιου 2020 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.
  • Με την ομάδα του Πειραιά έχει σημειώσει μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες ανεβάζοντας κατακόρυφα της μετοχές του.

Πέδρο Μαρτίνς σχετικές ειδήσεις:

  • Μπρούνο: Την ύστατη προσπάθεια ο Άρης για τον Βραζιλιάνο

    Μπρούνο: Την ύστατη προσπάθεια ο Άρης για τον Βραζιλιάνο

    Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος αποτελεί εδώ και καιρό τον διακαή πόθο του Άρη, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιεί κάθε προσπάθεια για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

    Μπρούνο: Την ύστατη προσπάθεια ο Άρης για τον Βραζιλιάνο
  • Φιορίν Ντουρμισάι: “Τέλος” από την Μπέβερεν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

    Φιορίν Ντουρμισάι: “Τέλος” από την Μπέβερεν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

    Φιορίν Ντουρμισάι: Ο ταλαντούχος επιθετικός ολοκλήρωσε πρόωρα τον δανεισμό του στην Μπέβερεν, με τους Βέλγους να τον επιστρέφουν στον Ολυμπιακό.

    Φιορίν Ντουρμισάι: “Τέλος” από την Μπέβερεν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό
  • Λεονάρντο Κούτρης: Αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό

    Λεονάρντο Κούτρης: Αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό

    Λεονάρντο Κούτρης: Τα επίπεδα του "φυσιολογικού" έχει ξεπεράσει η περιθωριοποίηση του νεαρού μπακ των "ερυθρολεύκων", με τις φήμες να αναφέρουν πως πρέπει να αλλάξουν πολλά για να βρει χρόνο συμμετοχής αλλά και ομάδα.

    Λεονάρντο Κούτρης: Αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό
  • Λεονάρντο Κούτρης: Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό

    Λεονάρντο Κούτρης: Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό

    Λεονάρντο Κούτρης: Αμφίβολο είναι το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό, με τις φήμες να κάνουν λόγο για αποχώρησή του και τους ιθύνοντες να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

    Λεονάρντο Κούτρης: Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό
  • Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1

    Ολυμπιακός - Λάρισα 4-1: Με σπασμένα τα φρένα οι "Ερυθρόλευκοι"

    Ολυμπιακός - Λάρισα: Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στην Τρίπολη και καθάρισαν το παιχνίδι με τη Λάρισα στα πρώτα 35 λεπτά με 4 γκολ.

    Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1
  • Κώστας Φορτούνης: Μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή

    Κώστας Φορτούνης: Μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή

    Κώστας Φορτούνης: Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται προ των πυλών για την επιστροφή στη δράση αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Κώστας Φορτούνης: Μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή
ΣΕΛΙΔΑ 65 ΑΠΟ 106