ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ
O ΣΚΑΪ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους σε ότι αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1989.

Με έδρα το Νέο Φάληρο, ο όμιλος, που είναι ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, περιλαμβάνει την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΪ 100.3, αλλά και ΣΠΟΡ FM 94.6, όπως και το διαδικτυακό portal skai.gr.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ  δημιουργήθηκε το 1993 και εξέπεμψε για πρώτη φορά σήμα στις 21 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ενώ έξι χρόνια αργότερα μπήκε προς πώληση και η ονομασία άλλαξε σε ALPHA, πριν εμφανιστεί και πάλι επτά χρόνια αργότερα στο προσκήνιο.

Τα επόμενα χρόνια μπήκε ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο με ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, κατέχοντας πλέον σημαντική θέση στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Στις 2 Μαρτίου 2006 δημιουργήθηκε το www.skai.gr που παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, live streaming και video on demand. Στις σελίδες του SKAI.gr, ο χρήστης μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για την καθημερινή ειδησεογραφία και μια επαφή με τα μέσα του ομίλου: Ειδήσεις, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο.

ΣΚΑΪ σχετικές ειδήσεις:

  • Χαράλαμπος Γώγος κορωνοϊός: Ο ιός θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2022

    Χαράλαμπος Γώγος: Ο κορωνοϊός θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2022

    Χαράλαμπος Γώγος κορωνοϊός: Περαιτέρω προβληματισμό δημιουργεί η εκτίμηση του καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς σύμφωνα με αυτή ο φονικός ιός ήρθε για να μείνει τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια.

    Χαράλαμπος Γώγος κορωνοϊός: Ο ιός θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2022
  • Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

    Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

    Ελένη Ράντου: Η ηθοποιός παρουσιάστηκε εκ διαμέτρου αντίθετη με την διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Σπίτι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

    Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»
  • Περί ηθικής των δημοσκοπήσεων

    Περί ηθικής των δημοσκοπήσεων

    Ο πολιτικός αναλυτής της Opinion Poll Ζαχαρίας Ζούπης, αρθρογραφεί στο pagenews.gr για τη σημασία των δημοσκοπήσεων και κατά πόσο αυτές εν μέσω κορωνοϊού πρέπει ή να μην γίνονται, σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις.

     Ζαχαρίας Ζούπης
  • Ζαχαρίας Ζούπης
  • Υπεύθυνος Ερευνών της Opinion Poll και Πολιτικός Αναλυτής
    Περί ηθικής των δημοσκοπήσεων
  • Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα μπορεί να φυλάει τα σύνορά της

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα μπορεί να φυλάει τα σύνορά της

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση και την αποτροπή φαινομένων εργαλειοποίησης προσφύγων και μεταναστών τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο.

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα μπορεί να φυλάει τα σύνορά της
ΣΕΛΙΔΑ 88 ΑΠΟ 141