Τέιλορ Αγκόστ

Τέιλορ Αγκόστ
Η Τέιλορ Αγκόστ είναι Αμερικανίδα αθλήτρια του Βόλεϊ.

Η Τέιλορ Αγκόστ γεννήθηκε το 1996 στην Αμερική. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το Βόλεϊ.  Στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον σπούδασε για να γίνει δασκάλα, όταν τελειώσει την καριέρα της στον αθλητισμό. Έγινε μέλος της πανεπιστημιακής ομάδας αγωνιζόμενη σαν ακραία.

Το βόλεϊ είναι στην πραγματικότητα η δουλειά μου. Μ’ ενθουσιάζει ότι θα ασχολούμαι κάθε μέρα με κάτι που αγαπώ και θα πληρώνομαι γι’ αυτό. Μου φαίνεται τρελό”. Η αποφοίτηση την τρόμαξε. Δεν σκέφτηκε ότι μεγαλώνει, πως πρέπει να βρει δουλειά ή να επεκτείνει τις γνώσεις της. Την άγχωσε το γεγονός ότι δεν θα είχε ομάδα. Ήρθε σε επαφή με τον Ολλανδό ατζέντη, Τέο Χόφλαντ, και αυτός τη βοήθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το σπορ. Τον Ιούνιο του 2018 υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το βόλεϊ είναι στην πραγματικότητα η δουλειά μου. Μ’ ενθουσιάζει ότι θα ασχολούμαι κάθε μέρα με κάτι που αγαπώ και θα πληρώνομαι γι’ αυτό. Μου φαίνεται τρελό”. Η αποφοίτηση την τρόμαξε. Δεν σκέφτηκε ότι μεγαλώνει, πως πρέπει να βρει δουλειά ή να επεκτείνει τις γνώσεις της. Την άγχωσε το γεγονός ότι δεν θα είχε ομάδα. Ήρθε σε επαφή με τον Ολλανδό ατζέντη, Τέο Χόφλαντ, και αυτός τη βοήθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το σπορ.

  • Τον Ιούνιο του 2018 υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο.
  • Το 2017 έγινε viral στις ΗΠΑ. Πριν από το Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος τραγούδησε τον εθνικό ύμνο μαζί με άλλα τρία κορίτσια, με τα οποία διέφερε πολύ στο ύψος. Όταν η κάμερα του CBS ζούμαρε στο πρόσωπό της ένας ορυμαγδός ερωτήσεων για το κορίτσι από το Όρεγκον κατέκλυσε τα social media. Το όνομά της έγινε ευρύτερα γνωστό.
  • Τον Αύγουστο του 2019 ο Άρης έφερε την νεαρή αθλήτρια στην Ελλάδα.

Τέιλορ Αγκόστ σχετικές ειδήσεις: