Τόνια Φουσέκη

Τόνια Φουσέκη
Η Τόνια Φουσέκη είναι δημιουργός της Athens Χclusive Designers Week.

Η Τόνια Φουσέκη είναι δημιουργός της Athens Χclusive Designers Week. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε ψυχολογία και μάρκετινγκ, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Η παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην πρωινή εκπομπή «Καλώς Τους» στον Alpha, που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Μια από τις καλύτερές της στιγμές ως μοντέλο ήταν όταν τη διάλεξε ο σχεδιαστής Valentino, καθώς ήθελε να ράβουν τα ρούχα για τις κολεξιόν του πάνω στις δικές της αναλογίες.

Μολονότι οι πόρτες του μόντελινγκ είχαν ανοίξει διάπλατα για την Τόνια, εκείνη προτίμησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να μείνει στην Ελλάδα. Από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο, άρχισε να ασχολείται με την επικοινωνία και το μάρκετινγκ στο χώρο της μόδας. Μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις την προσεγγίζει μια διαφημιστική εταιρεία και, γνωρίζοντας πως η Τόνια έχει σπουδάσει μάρκετινγκ, της προτείνει να αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας.

  • Έκτοτε, η συνεργασία της με τους τηλεοπτικούς σταθμούς πήρε διαφορετική μορφή.
  • Άρχισε να συνεργάζεται με τα κανάλια στο κομμάτι της προώθησης κάποιων fashion brands.
  • Τελικά αυτό που στο παρελθόν θεωρούσε «συμπληρωματικό» στη ζωή της, η μόδα, έγινε ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά.
  • Πριν από εννέα χρόνια έκανε πραγματικότητα τη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Τόνια Φουσέκη σχετικές ειδήσεις: