School Synergy Snacks: Οι νέοι με αναπηρίες που πρέπει να στηρίξουμε

Η Ελένη Αλμπέρου μια νέα επιχειρηματίας, άτομο με αναπηρία, που έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ελληνικό επιχειρείν. Η ίδια μίλησε στο pagenews για το 3S School Synergy Snacks.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης «3S School Synergy Snacks» είναι η πρώτη ΚοινΣΕπ που δημιουργείται ως συνέχεια ομώνυμης μαθητικής «επιχείρησης» και αξίζει να τη στηρίξουμε όλοι.

Η Ελένη Αλμπέρτου, ο Μιχάλης Σιδέρης, ο Γιάννης Χατζηαργυρίου και ο Γιώργος Βραδής είναι οι απόφοιτοι του Τμήματος Μαγειρικής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου, που ίδρυσαν μαζί με συμμαθητές τους πριν από τρια χρόνια περίπου την 3S School Synergy Snacks ως μαθητική “εικονική επιχείρηση” συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Junior Achievement Greece και αφού έμαθαν, δυνάμωσαν και πίστεψαν στον εαυτό τους, κατάφεραν να την κάνουν αληθινή επιχείρηση.

Οι νέοι αυτοί, με αναπηρία δημιουργουν υπέροχα ελληνικά σνακ και αποτελούν παράδειγμα για την νεανική ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η Ελλάδα των αθέατων ηρώων. Παραγωγή pagenews.gr

Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που με τη δράση τους και τα πράγματα που κάνουν καθημερινά δημιουργούν ιστορίες και επιτυγχάνουν κατορθώματα που δεν λαμβάνουν προβολής, αλλά βοηθούν στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας ενός γραφείου, μιας γειτονιάς, ενός χωριού. Ακόμη και μιας μεγαλούπολης.
Αυτούς τους ανθρώπους αναδεικνύει το pagenews.gr, προβάλλοντας τις ιστορίες τους.