Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζεται η κόντρα για το debate

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζεται η κόντρα για το debate

Πηγή Φωτογραφίας: [369795] ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ECONOMIST (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ανδρουλάκης: Αν ο Δούκας ήθελε, δεν θα είχε δημοτικό συμβούλιο

«Αν ο κ. Δούκας ήθελε να γίνει το debate δεν θα είχε προγραμματίσει την Τετάρτη δημοτικό συμβούλιο» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου αναφέρθηκε στο θέμα που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι την «πασοκική επικαιρότητα», το «ναυάγιο» του debate.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως «όποιος είδε το πρώτο debate δε νομίζω να έμεινε με την εντύπωση ότι δεν θέλω τον τηλεδιάλογο, όπως έχω κάνει έξι φορές. Θεωρώ όμως αδιανόητο να έχεις προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο την ημέρα που κατ’ εξοχήν γίνονται τηλεμαχίες, μεταξύ δύο Κυριακών, και ενώ το έχεις προγραμματίσει να προσπαθείς να ρίξεις αλλού τις ευθύνες. Αν ο κ. Δούκας ήθελε να γίνει το debate δεν θα είχε προγραμματίσει την Τετάρτη δημοτικό συμβούλιο και να συζητάμε να γίνει Σάββατο debate, που παγκοσμίως δεν έχω ακούσει Σάββατο να γίνεται κάτι τέτοιο».

«Κατ’ αρχάς, έχω καταγράψει την κριτική και τις επισημάνσεις χιλιάδων ανθρώπων που συνάντησα αυτούς τους μήνες. Η πιο σημαντική κριτική είναι των πολιτών. Όντως έγιναν και λάθη αυτά τα 2,5 χρόνια.

Τώρα, μετά από 6 διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, είμαστε σε καλύτερο σημείο και έχουμε τον χρόνο να κάνουμε αναγκαίες προσθήκες και διορθώσεις.

Στόχος είναι τα όρια του ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσουν και να εκφράσουμε πολιτικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά τις μεγάλες προσδοκίες που έχει ο λαός για την παράταξή μας» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σε ερώτηση για το τι γίνεται μετά τις εκλογές.

Ανδρουλάκης για αξιοποίηση συνυποψήφιων: Θα είναι στην ομάδα κρούσης, μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα Στο πώς θα αξιοποιηθούν οι συνυποψήφιοι σε αυτή τη κούρσα, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως «θα είναι στην ομάδα κρούσης. Θα είναι οι άνθρωποι που μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα, όχι όμως μόνον αυτοί. Πλέον, οι προσδοκίες για το ΠΑΣΟΚ αλλάζουν» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δούκας: Τον προσκαλώ ακόμα και τώρα να κάνουμε Παρασκευή το debate Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου σχολίασε την ακύρωση του debate, κατηγορώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments