Lifestyle

Survivor: Τρεις παίκτες επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Survivor: Τρεις παίκτες επιστρέφουν μετά το Πάσχα
Survivor: Μετά την περίοδο του Πάσχα αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι, καθώς το παιχνίδι θα γίνει ατομικό και θα έχουμε την είσοδο τριών παλιών παικτών.

Το Survivor είναι το ριάλιτι των ανατροπών και μετά την περίοδο του Πάσχα αναμένεται να δούμε αλλαγές. Το παιχνίδι επιβίωσης θα γίνει ατομικό, από ομαδικό που είναι μέχρι τώρα, ενώ θα δούμε και την επιστροφή τριών παικτών που έχουν αποχωρήσει. Δυο εξ αυτών, πιθανολογείται, πως θα είναι άνδρες με την παραγωγή να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πάντως δύσκολα θα είναι ο Πάνος Καλλίδης, μετά και την αποκάλυψη που έκανε για τους λόγους που αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικό. Όλα αυτά την ίδια ώρα που σήμερα θα έχουμε την οριστικοποίηση των υποψήφιων προς αποχώρηση με τα spoiler να θέλουν  να είναι όλοι παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Όσον αφορά τις επιστροφές παικτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», σε ένα μήνα από τώρα, και πιο συγκεκριμένα στις 15 με 20 Μαΐου, θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα μετά την αλλαγή σε ατομικό από ομαδικό τρόπο, όπως είναι μέχρι τώρα τα αγωνίσματα.

Ωστόσο, οι τρεις αυτοί παίκτες δεν επιστρέφουν για να διαγωνιστούν, αλλά θα μπουν στο παιχνίδι για μία μέρα. Για την ακρίβεια για να είναι παρόντες σε μια εορταστική εκδήλωση που ετοιμάζεται από τον Ατζούν.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής έχει «κλείσει» σίγουρα το όνομα της γυναίκας που θα επιστρέψει, ενώ τα ονόματα των δυο ανδρών δεν έχουν οριστικοποιηθεί, μιας και μέχρι εκείνη την ημέρα θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις. Φυσικά, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της αποκάλυψαν ότι το πιο πιθανόν είναι να δούμε στις επιστροφές την Ανθή Σαλαγκούδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ για το Survivor.

Έξαλλος ο Ατζούν με την παραγωγή

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί στην παραγωγή του Survivor με τις διαρροές και τα spoiler. Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, είναι εκνευρισμένος με υπαλλήλους της παραγωγής οι οποίοι «βοηθούν» παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, υπήρξαν περιστατικά με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος οι δύο παίκτες λάμβαναν πληροφορίες με όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα αλλά τους δινόταν και φαγητό.

Όπως είναι λογικό ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι είναι αποφασισμένος να τελειώσει τέτοιες συμπεριφορές, που αλλάζουν όλη τη ροή του παιχνιδιού.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ήδη δύο Έλληνες υπάλληλοι της Acun Medya έχουν μετακινηθεί στο τουρκικό και το ρουμανικό Survivor. Ακόμη, ελέγχεται και ένας cameraman του ελληνικού ριάλιτι και δεν αποκλείεται να έρθει και για εκείνον… δυσμενής μετάθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments