Video

Survivor-Μουτσινάς: Έχω να χαρώ έτσι από την Καλομοίρα στο Fame Story

Survivor-Μουτσινάς: Έχω να χαρώ έτσι από την Καλομοίρα στο Fame Story
Survivor-Μουτσινάς: Ο παρουσιαστής στο «Καλό Μεσημεράκι» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μεγάλη χαρά του που έφυγε ο Αλέξης Παππάς από το Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor κι ο Νίκος Μουτσινάς το καταχάρηκε με την ψυχή του σήμερα (22/4) στο «Καλό Μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής, μη μπορώντας να κρύψει τον έκδηλο ενθουσιασμό του, αποκάλυψε πως τόση χαρά έχει να νιώσει από όταν νίκησε η Καλομοίρα το Fame Story.

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πέρα από τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι στην ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό στο χθεσινό επεισόδιο, πανηγύρισαν on air, αρκετοί επώνυμοι και μη τηλεθεατές έστησαν γλέντι πανηγυρίζοντας που έφυγε ο γνωστός ηθοποιός από το Survivor. Στιγμές που θυμίζουν την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το ίδιο παιχνίδι το 2017.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με ένα χάρτινο ομοίωμα του Αλέξη Παππά για το καθιερωμένο stand up και εξέφρασε τη χαρά του για την αποχώρηση του παίκτη από το Survivor με κάθε τρόπο.

«Έχω να χαρώ έτσι από τότε που κέρδισε η Καλομοίρα στο Fame Story, παιδάκι ήμουν» είπε ο παρουσιαστής, με τη Βάνια να φέρνει φρέσκα νέα ότι τον σκέφτονται για επόμενο Bachelor. Ο Μουτσινάς είχε ετοιμάσει ένα ειδικό meddley τραγουδιών για να αποχαιρετίσει τον Αλέξη Παππά.

Survivor spoiler 22/04: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και ένα νέο spoiler για σήμερα 22/04 προμηνύει πολλά ακόμα. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με την Μπλε ομάδα να πανηγυρίζει. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο κόσμος επέλεξε αυτόν για να αποχωρήσει από το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο κολλητός του Παππά στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος, έπαθε σοκ με το άκουσμα του ονόματος του ηθοποιού, καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι θα παραμείνει στο Survior και θα φύγει ο ίδιος. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments