Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Με μπραζίλιαν μαγιό έκανε την πρώτη της βουτιά

Ελεονώρα Μελέτη: Με μπραζίλιαν μαγιό έκανε την πρώτη της βουτιά
Ελεονώρα Μελέτη: Με μπραζίλιαν μαγιό έκανε την πρώτη της βουτιά και «κόλασε» τους άνδρες.

Χαρούμενη ξανά η Ελεονώρα Μελέτη αφού ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, που την είχε ρίξει ψυχολογικά. Η παρουσιάστρια με τα όμορφα μάτια ξέρει πως να κρατιέται σε φόρμα και να διατηρεί τη σιλουέτα της σε υψηλά επίπεδα. Επίσης αγαπά πολύ τη θάλασσα και βρήκε ευκαιρία αυτές τις ημέρες που ανέβηκε η θερμοκρασία να κάνει την πρώτη της βουτιά, ανεβάζοντας παράλληλα και τη θερμοκρασίας σε όσους είδαν τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η

Η γοητευτική Ελεονώρα πήγε την Πρωτομαγιά σε μια από τις αγαπημένες της παραλίες στα νότια προάστια και δροσίστηκε, επιλέγοντας να φορέσει ένα ολόσωμο μπραζίλ που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με…δικής σας ευθύνη!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα», όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια της. Μαζί της λοιπόν στη θάλασσα ήταν και η κόρη της Αλεξάνδρα και στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έγραψε: «Με λίγη συννεφιά έξω αλλά με πολλή λιακάδα μέσα μας, καλή Πρωτομαγιά κ καλή ανάσταση σε όλους! Εμείς τη τολμήσαμε τη πρώτη μας βουτιά! Εδώ σε ένα αναγνωριστικό πρώτο «βρέξιμο» των ποδιών, σε μια αγαπημένη παραλία των νοτίων προαστίων που ήταν άδεια εντελώς νωρίς νωρίς το πρωί όταν την επισκεφθήκαμε! Να περάσετε όμορφα κ γαλήνια. Ευχές για υγεία κ αισιοδοξία!». 

Η απάντησή της για το αν θα συνεχίσει την εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Η συνεργασία της Ελεονώρας με τον Alpha κινδύνευσε να διακοπεί παρά το διετές συμβόλαιό της, τελικά όμως βρέθηκε συμβιβαστική λύση και η παρουσιάστρια παρέμεινε στον Alpha, όπου επέστρεψε με την εκπομπή «Μεσάνυχτα», μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη με μία ανάρτηση της στο Instagram, έκανε γνωστό πως νοσεί από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια έμεινε στο σπίτι και πήρε όλα τα μέτρα προστασίας μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Κατά την διάρκεια της καραντίνας της, δεν έπαψε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με stories και φωτογραφίες στα social media.

Η ίδια, μάλιστα, πραγματοποίησε και ένα Q and A στο Instagram. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε. Μία από αυτές είχε σχέση με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνέχεια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» την επόμενη σεζόν. «Έχουμε ακόμα δρόμο για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν» έγραψε με αινιγματικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments