Lifestyle

Survivor spoiler: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός

Survivor spoiler: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός
Survivor spoiler: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός από το ριάλιτι επιβίωσης;

Εκτός Surivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, που έδειξε για ακόμα μια φορά στην πλήρη στήριξή του στο δίδυμο του Τζέιμς Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου, με τους Μπλε να κερδίζουν, όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews.gr και να απολαμβάνουν βίντεο με μηνύματα από τους φίλους τους. Μάλιστα, ένα από τα μηνύματα ήταν της Maxine, της πρώην συντρόφου του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος «ανακάλυψε» ότι τελικά είναι ακόμη μαζί.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, αναμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος αποχωρεί από το «Survivor 4». Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των Μπλε. Επίσης, το βράδυ της Τρίτης η κάλπη «έδειξε» ως δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη , ενώ ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον τρίτο υποψήφιο.

Με πόσα χρήματα έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός

Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα με αρκετές χιλιάδες ευρώ να περιμένει να προστεθούν στον τραπεζικό του λογαριασμό. Τα σενάρια αναφέρουν ότι η συμφωνία αμοιβής που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Ενά διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η στεναχώρια της αποχώρησης

Στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί, ο οποίος είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Ο παίκτης είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι, γιατί έχει κι άλλα να δώσει, ενώ φεύγοντας δήλωσε:

“Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω. Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους.

Κρατάω μόνο τα θετικά, κρατάω έναν Τριαντάφυλλο που πάντα είναι με τον χαμόγελο, κρατάω τα φιλαράκια μου που πάντα ζούσαμε φοβερές στιγμές… Με τον Κόρο έχουμε αφήσει στη μέση και ένα μάθημα ψαροτούφεκο που θα το κάνουμε μόλις γυρίσει στην Ελλάδα. Θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα party 90s και μόλις τελειώσει το Survivor θα το υλοποιήσουμε”, ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού.

Ο παίκτης αποχαιρέτησε και τους Μπλε και τους Κόκκινους, καθώς βρέθηκε και στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ η Νικολέττα ξέσπασε σε κλάματα όταν του είπε αντίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments