Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Παραμένει ελεύθερος ο επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Παραμένει ελεύθερος ο επιδειξίας
Νέα Σμύρνη: Παραμένει ελεύθερος ο επιδειξίας. Η δίκη για την υπόθεση, που είχε οριστεί για σήμερα, έπειτα από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Ελεύθερος παραμένει ο 22χρονος επιδειξίας από τη Νέα Σμύρνη, καθώς η δική αναβλήθηκε λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Η δίκη για την υπόθεση, που είχε οριστεί για σήμερα, έπειτα από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Είναι απορίας άξιο γιατί ορίστηκε η εκδίκαση για την Παρασκευή, όταν ήταν γνωστό ότι, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ήταν βέβαιο ότι η δίκη θα οδηγηθεί σε απόσυρση. Ο 22χρονος φοιτητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδίκημα που -σύμφωνα με τη δικογραφία- στρέφεται κατά τεσσάρων γυναικών, με τελευταίο περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαϊου.

Σε βάρος του 22χρονου, ωστόσο, έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές αρχές που, με εισαγγελική εντολή, ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού. Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη, έπειτα από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Ύποπτος και για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Επιβαρύνεται η θέση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, καθώς καλείται με εντολή εισαγγελέα να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις και για το κακούργημα του βιασμού. Υπενθυμίζεται 22χρονος φοιτητής πρόκειται να δικαστεί αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Η νέα τροπή στην υπόθεση, δηλαδή οι εξηγήσεις που καλείται να δώσει στον εισαγγελέα περί απόπειρας βιασμού, προέκυψε ύστερα από καταγγελία μίας 22χρονης κοπέλας, η οποία είχε αναφέρει ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το βράδυ της 6 Αυγούστου 2020. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση, βάσει της εντολής που έδωσε ο εισαγγελέας.

Τι κατήγγειλε η 22χρονη για την επίθεση της 6ης Αυγούστου 2020:

«Γυρνούσα το σπίτι μου, ήταν 12.30 η ώρα, εντάξει τις ξέρουμε τις κινήσεις του, είναι άλλες πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει. Πλησίαζε 15αύγουστος, έτυχε να είναι σε ένα στενό, με είδε που πήγαινα σπίτι μου, με ακολούθησε από πίσω, εγώ δεν τον είχα καταλάβει και δυστυχώς, όταν με πρόλαβε, όταν άνοιξα την πόρτα δεν πρόλαβα να την κλείσω και μου επιτέθηκε. Όλα αυτά φαίνονται καθαρά στο βίντεο» λέει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει ότι στάθηκε τυχερή που στο σπίτι της είχαν βάλει τον τελευταίο μήνα κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρχει το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης, όπως τις περιγράφει η γυναίκα, είναι ανατριχιαστικές.

«Στο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να μου κατεβάσει το σορτσάκι, μετά γυρνάω, τον κοιτάω, γιατί κι εγώ κάτι αισθάνθηκα από πίσω μου, με κοιτάει, με σπρώχνει μέσα στην πολυκατοικία, παλέψαμε, τον σπρώχνω εγώ έξω, αυτός με είχε πιάσει από τον λαιμό, με παίρνει μαζί του. Εγώ ήθελα με τα νύχια μου… στα μάτια του, μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον πονέσω και να με αφήσει. Φαίνεται ότι του ρίχνω κάτι στο πρόσωπο, του πήρα και τη μάσκα. Μάλλον τον πόνεσα και έκανε πίσω, του πήρα και τη μάσκα, αυτός λογικά αιφνιδιάστηκε… Κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα, κι εγώ πρόλαβα και μπήκα στην είσοδο και έκλεισα την πόρτα. Τρέχοντας ανέβηκα πάνω, φώναζα, ούρλιαζα να βγουν γιατί είχα αφήσει τα κλειδιά… Οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει. Ευτυχώς με άκουσαν… Εγώ κράτησα τη μάσκα του και την παρέδωσα από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments