Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δυνατά για Ενταό

Ολυμπιακός: Δυνατά για Ενταό
Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν προσθέσει στη μεταγραφική λίστα τους το όνομα του Αλασάν Ενταό.

Αφού κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη  ποδοσφαιρική σεζόν, που συνοδεύτηκε με την ευρωπαϊκή πορεία στους 16 του Europa League, ο Ολυμπιακός δεν εφησυχάζει και ήδη οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει ήδη για το χτίσιμο του νέου ρόστερ.

Μετά την υπόθεση Τικίνιο που φαίνεται να έχει κλείσει θετικά για τους ερυθρόλευκους, ακόμα ένας παίκτης εξετάζεται για τη γραμμή της επίθεσης κι αυτός είναι ο Αλασάν Εντάο, ο οποίος έχει προστεθεί στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σενεγαλέζος είναι 24 ετών κι αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης ως εξτρέμ.

Παραπάνω πληροφορίες έδωσε ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, σε άρθρο του στην καθημερινή, αθλητική εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Όπως γράφει συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου άσου, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 11 γκολ και 9 ασίστ με την Καραγκουμρούκ.

Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο ότι ο 24χρονος ακραίος θα πάρει μεταγραφική φέτος το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα το όνομά του είχε ακουστεί για την Γαλατασαράι και τη Φενερμπαχτσέ. Ωστόσο, ο πιο δυνατός «αντίπαλος» προέρχεται από την Ισπανία, καθώς η Σεβίλλη είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον παίκτη, ενώ δέλεαρ αποτελεί η απευθείας συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως πρώτος στόχος των Πειραιωτών φαίνεται πως είναι ο Ενκουντού της Μπεσίκτας, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του Ενταό που κατάγεται από την Σενεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πως έχουν τις άκρες τους στη συγκεκριμένη χώρα. Με τον Μαρτίνς να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τον πρώτο από τους δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν. Και με την υποσημείωση πως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που αρέσουν και οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο στην Καραγκιουμρούκ αγωνίζεται ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει συμμετοχή, στο να έχει σε πρώτο πλάνο τον Ολυμπιακό ο Ενταό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ο οποίος είναι συμπαίκτης του Σενεγαλέζου εξτρέμ και φέρεται να έπαιξε ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments