Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Τικίνιο που ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα

Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Τικίνιο που ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα
Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Τικίνιο που ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα. Χθες το βράδυ (30/5) έφτασε στην Αθήνα και σε λίγο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Θρύλο.

Στη χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (30/5) ο Τικίνιο Σοάρες για λογαριασμού του Ολυμπιακού, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Βρασιλιάνος άσσος αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα, αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια και με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και ανέφερε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς! Ένας επιθετικός που θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στους Πειραιώτες, οι οποίοι αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πως μπορούν να φέρουν μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Τικίνιο έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο ικανός επιθετικός είναι. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει πως μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο από οποιοδήποτε σημείο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και τα νούμερα του είναι εδώ για να τα αποδείξουν!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πετύχει 91 γκολ σε 218 συμμετοχές. Από το 2017 μέχρι το 2020 ήταν βασικό στέλεχος της Πόρτο, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 140 παιχνίδια και είχε 65 γκολ και 19 ασίστ πριν μετακομίσει στην Κίνα. Μυθικοί αριθμοί, από έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται για να ανεβάσει το επίπεδο στο μεγάλο λιμάνι.

Δείτε μερικά από τα γκολ του Τικίνιο

Μετά τον Τικίνιο κλείνει εξτρέμ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τικίνιο, οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν ολοταχώς για τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της νέας σεζόν (2021-2022). Ο παίκτης θα ενισχύσει και αυτός με τη σειρά του τη γραμμη κρούσης και συγκεκριμένα τη θέση του εξτρέμ, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν μπαλαδόρους από το πάνω ράφι.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει κάποιες σπουδαίες περιπτώσεις, όμως πρώτα θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία με τον Τικίνιο και εν συνεχεία οι ερυθρόλευκοι θα «τρέξουν» το θέμα του εξτρέμ, με σκοπό φυσικά να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Δυο εκ των ξεχωριστών περιπτώσεων για τη θέση του ακραίου επιθετικού είναι αυτές των Εντάο και Γιόβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments