Αθλητισμός

Έρικσεν: Νιώθω καλύτερα, θέλω να καταλάβω τι συνέβη

Έρικσεν: Νιώθω καλύτερα, θέλω να καταλάβω τι συνέβη
Έρικσεν: Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο Δανός ποδοσφαιριστής μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Να καταλάβει τι του συνέβη προσπαθεί ο Κρίστιαν Έρικσεν που νιώθει καλύτερα όπως τόνισε, μετά την περιπέτεια της υγείας του, όταν βρέθηκε στο χορτάρι Parken Stadium κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία για το Euro 2020, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άσσος της εθνικής Δανίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης με την κατάσταση της υγείας του να έχει σταθεροποιηθεί. Η αιτία της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή με τον 29χρονο άσο να αναρωτιέται τι συνέβη.

Η «Gazzetta dello Sport» μεταφέρει στο φύλο της Δευτέρας (14/6) τα λόγια του Έρικσεν προς τον μάνατζέρ του με τον Δανό μέσο να τονίζει πως νιώθει καλύτερα και πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

«Ευχαριστώ, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα» φέρεται να είπε ο Έρικσεν που είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το χρονικό της κατάρρευσης

Εικόνες σοκ στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Δανίας με την Φιλανδία. Ο μέσος της Νορβηγίας Κρίστιαν Έρικσεν κυριολεκτικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλή η αγωνία για την ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα και πλέον δίνει μια μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Σοκ και αγωνία με Έρικσεν

Ο Έρικσεν δεν είχε για αρκετό διάστημα τις αισθήσεις του και οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό τον διεθνή μέσο, κάνοντας τεχνητή αναπνοή και μαλάξεις στον παίκτη.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές και ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, την προσπάθεια των γιατρών να κρατήσουν στην ζωή τον Έρικσεν.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της Δανίας σχημάτισαν έναν κύκλο για να μη μπορεί να δει κανείς τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και λίγη ώρα αργότερα μετά από συνομιλίες των δύο προπονητών με τον διαιτητή οι παίκτες της Φινλανδίας αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Η UEFA ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο αγώνας διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγάφωνα με την υποσημείωση όμως ότι οι θεατές πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments