Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το μεγάλο μπαμ με Αρεολά

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το μεγάλο μπαμ με Αρεολά
Ολυμπιακός: Έτοιμος για το μεγάλο «μπαμ» με Αρεολά είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος που περιμένει το «ναι» από την Παρί Σεν Ζερμεν.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Σα που οδεύει προς Γούλβς έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην αντικατάστασή του και να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα που θα πάρει τη φανέλα του βασικού άσσου σπίτι του. Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι έχουν «έτοιμη» την περίπτωση του Βάτσλικ, έχουν εντείνει τις επαφές για τον Τσέχο, αλλά ο Ραϊόλα αφήνει ελπίδες για τη «βόμβα» με τον Αρεολά, μετά τις μεταγραφές των Τικίνιο, Καμάρα και Κουντέ.

Οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον γκολκίπερ της Εθνικής Τσεχίας και περιμένουν να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro, για να προχωρήσουν στις λεπτομέρειες και στο τυπικό σκέλος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται προσπάθεια για το κάτι παραπάνω. Για αυτό τον λόγο, παράλληλα, προσπαθούν να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερζέν, ενώ πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Φούλαμ και τη σεζόν 2019/20 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Αυτήν τη στιγμή ο Γάλλος αμείβεται με 4 εκατομμύρια ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τον παίκτη και να καλύψουν το 50% του μισθού του.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Αρεολά, η περίπτωση του όμως δεν είναι καθόλου εύκολη και μένει να φανεί αν τελικά ο πειραϊκός σύλλογος πυροδοτήσει τη… βόμβα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του και αυτό του έχει ξεκαθαριστεί. Από την άλλη, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Και επειδή τον παίκτη διεκδικούν κι άλλες ομάδες (όπως η Λιλ) και επειδή το συμβόλαιό του είναι τεράστιο (4.000.000 €), αλλά και επειδή η Παρί δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θέλει να κάνει με τους γκολκίπερ της, μετά την άφιξη του Ντοναρούμα, που επισκιάζει τους πάντες.

Λύνει τον γρίφο ο Μίνο Ραϊόλα

Αυτό τον γρίφο καλείται να λύσει ο Μίνο Ραϊόλα. Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο ατζέντης του Αρεολά μίλησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Παρί, τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, του μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πλέον απομένει η απόφαση της γαλλικής ομάδας, αναφορικά με το πώς θέλει να χειριστεί την υπόθεση του γηγενή τερματοφύλακά της.

Στον Πειραιά, από τη στιγμή που υπάρχει θετική προδιάθεση του παίκτη και του ατζέντη του, περιμένουν να αποφασίσει η Παρί. Εάν πει το μεγάλο «ναι», τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 28χρονο Αρεολά. Έναν γκολκίπερ κορυφαίου επιπέδου, που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στη θέση και συνολικά στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments