Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Βάλτσικ

Ολυμπιακός: Αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Βάλτσικ
Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποφασίσει πως ο Τσέχος γκολκίπερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Σα.

Με τον Ζοσέ Σα να είναι ένα βήμα πριν από το να ξεκινήσεις προπονήσεις στο Μολινό με τη φανέλα της Γουλβς, οι ερυθρόλευκοι θέλουν «πάση θυσία» να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του αντικαταστάτη του. Προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» Αρεόλα, αλλά απ’ ότι φαίνεται νούμερο 1 στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Τόμας Βάλτσικ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τσεχίας στην πορεία της έως τα προημιτελικά του Euro 2020 αποτελεί τον βασικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές , οι Πειραιώτες εντείνουν τις επαφές τους με την πλευρά του ελεύθερου Τσέχου γκολκίπερ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες υπάρχει συμφωνία σε όλα από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρόνια συνεργασίας (2+1) όσο και στα χρήματα. Βέβαια, επειδή η εξαιρετική παρουσία του στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να περιμένει άλλο και πιέζει, ώστε να πάρει άμεσα οριστικές απαντήσεις από τον Βάτσλικ και τους εκπροσώπους του.

Ειδικά με τους ατζέντηδες υπάρχει εκτεταμένη συζήτηση, καθώς κάνουν το δικό τους «παιχνίδι» και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει άκρη. Αν και αυτό που ακούγεταιότι τα τελευταία 24ωρα έχει υπάρξει βελτίωση και σε αυτό το πεδίο.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλφόνς Αρεολά υπάρχει πάντα στο κάδρο, αλλά ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει την απάντησή του, ενώ σε ό,τι αφορά στον Μάρκο Μπιζότ, η Αλκμααρ δέχεται να παραχωρήσει τον βασικό της γκολκίπερ, αλλά σε πρώτη φάση έχει βάλει στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 € για τον 30χρονο γκολκίπερ, που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments