Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σενάρια για Τζαβέλλα

Ολυμπιακός: Σενάρια για Τζαβέλλα
Ολυμπιακός Η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα δεν περνάει απαρατήρητη από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου για το φετινό καλοκαίρι, καθώς προχώρησε ήδη στην απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ, Τικίνιο Σοάρες, ενώ αναζήτα έναν ή ακόμα και δυο εξτρέμ, με τα ονόματα των Εντάο, Γκεζάλ, Ντελ Καστίγιο, Ονιεκούρου, Λίνκολν να είναι πολύ ψηλά στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης φέρεται να έχει προταθεί και ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναζητούν παίκτες και σε άλλες θέσεις και μια εξ αυτών αποτελεί κομβικό σημείο. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση στόπερ καθώς δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν να κρατήσουν παίκτες όπως ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ουσεϊνού Μπα που αποτελούν «διακαή πόθο» αρκετών, μεγάλων συλλόγων από σημαντικά πρωταθλήματα.

Η αλήθεια είναι πως λείπει από τον Ολυμπιακό ένας αριστεροπόδαρος στόπερ. Έτσι, στα μεταγραφικά σενάρια προστέθηκε το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα, που πέτυχε το γκολ στο πρόσφατο, εκτός έδρας, ματς της Εθνικής στο Βέλγιο.

Το όνομα του έμπειρου αμυντικού έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟ, που σίγουρα θα έχει εξασφαλισμένη θέση στη βασική ενδεκάδα αυτών των ομάδων.

Ο διεθνής στόπερτης Αλάνιασπορ αγωνίζεται εδώ και 4,5 χρόνια στη γειτονική χώρα κάνοντας γεμάτες σεζόν, ενώ προέρχεται κι από πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα.

Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή από πλευράς Ολυμπιακού, ο οποίος εξετάζει παίκτες από το πάνω ράφι μεγαλύτερων πρωταθλημάτων, όπως τους Πεδράο, Μπενατιά, αλλά και Σιόβα. Σημειώνεται ότι στο συμβόλαιο του Τζαβέλλα με την τουρκική ομάδα υπάρχει μπάι άουτ 400.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως οι σχέσεις των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά με τον 33χρονο σέντερ μπακ δεν ήταν και οι καλύτερες στο παρελθόν, αφού ως παίκτης του ΠΑΟΚ αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του Ολυμπιακούς που θεωρούσαν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει πολλές φορές τον σύλλογο, τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας.

Αν ανατρέξουμε πίσω τον χρόνο παίκτες όπως ο Σωτήρης Κυριάκος και ο Άγγελος Μπασίνας είχαν προσπαθήσει να πιάσουν λιμάνι, αλλά ο ερυθρόλευκος λαός και ειδικά η θύρα 7 είχαν βάλει μπλοκ. Από την άλλη παίκτες-σταθμός για την πρόσφατη ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ήρθαν στον Ολυμπιακό, ξέγραψαν το πράσινο παρελθόν τους και έγραψαν τη δική τους ιστορία με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού κατακτώντας τίτλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments